Golfpallojen Laatuluokitus.

Kaikki meidän golfpallot luokitellaan äärimmäisen tarkasti. Laadunvalvonta on meille erittäin tärkeää, koska golfpallojen laatu aina on pysyttävä samantasaisena.

Näin me luokittelemme

Me olemme valinneet luokitella meidän golfpallot hieman erinlailla kun meidän konkurentit. Normaalin 5 luokan sijasta me luokitellemme pallot neljään eri laatuun, täällä meidän verkkokaupassa myydään niistä ainoastaan kolme laatua (1:Laatu, 2:Laatu ja Harjoituspallot) loput palloista mydään meidän ulkomaalaisille tukkuasiakkaille.

Meidän laatuluokat

 1: Laatu   – Huippuluokan golfpallot. 

Näyttää ja tuntuu lähes uudelta golfpallolta! Pallot ovat erittäin hyvässä kunnossa voit löytää pieniä tussin jälkiä, logoja ja minimaalisia värinsävyn eroja. Jos yleensä pelaat A-Luokan palloilla niin tulet taatusti olemaan tyytyväinen meidän ykköslaadun kanssa.

isonna kuvaa klikkaamalla.

 2: Laatu  Hyväkuntoiset pallot edullisesti.

Todella edullisia golfpalloja! pallot ovat hyvässä kunnossa, voit löytää pieniä naarmuja tai jälkiä, tussin jälkiä, logoja sekä pieniä värinsävyn eroja. Meidän kakkoslaadun pallot ovat erittäin suosittuja ja monen golfarin ykkösvalinta.

isonna kuvaa klikkaamalla.

 Harjoituspallot  Halvat treenipallot.

Täältä löydät palloja jotka sopivat parhaiten treeniin. Näissä palloissa on isoja värinsävyn eroja, naarmuja, käytön jälkiä, tussin jälkiä, ruosteen läikkiä. Pallot ovat kuitenkin ehjiä ja ilman halkeamia.

isonna kuvaa klikkaamalla.

 

 

Tuotteet
Asiakkaan alue