Red Sign Golf - Suomen edullisimmat golfpallot

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kierrätetyistä golfpalloista, mikä takaa laadun kaikilla tasoilla. Joten tee niin kuin monet tuhannet golffarit on jo vuosien varrella tehnyt, osta käytetyt golfpallot meiltä.

 

Kierrätetyt golfpallot ilman välikäsiä

Sukellus

Redsigngolf hoitaa koko ketjun vesiesteestä kauppaan. Meidän erittäin kokeneet sukeltajat keräävät golfpallot vesiesteistä, golfkerhojen yhdessä ympäri pohjoismaita.

Pesu ja lajittelu

Golfpallojen keräämisen jälkeen ne toimitetaan meidän pesulaitokseemme. Kaikki pallot puhdistetaan erittäin huolellisesti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Pesun jälkeen tehdään karkea lajittelu, jossa huonot ja kuluneet pallot hylätään.

Laatuluokitus

Äärimmäisen tarkka laadunvalvonta hoidetaan käsin, jossa golfpallot luokitellaan eri laatuluokkiin, sen jälkeen pallot pakataan ja ne ovat valmiita myyntiin.

 

Käytetyt golfpallot

Verkkokaupastamme löydät runsaasti kierrätettyjä palloja! Yksi vahvoista alueistamme on meidän laaja valikoima golfpalloja, jotka sopivat kaikille pelaajille tasosta riippumatta. Tarjoamme golfpalloja kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Titleist, Callaway, Bridgestone, Wilson, Taylormade, Pinnacle, Nike jne.

 

Halvat järvipallot

Kaikille niille, jotka etsivät todella halpoja palloja ja jotka eivät ole niin tarkkoja tuotemerkistä tai mallista, suosittelemme meidän halvat järvipallot. Järvipallo lajitelma sisältää muun muassa tuotemerkkejä kuten Pinnacle, Wilson, Top Flite, Nike jne.

 

Tuotteet
Asiakkaan alue